Hogy eltetek tul a masodik gyerkocot, ha nem egyszeru eset lett?
Meg csak 3 hetes a pici, de mar kiborult az egesz csalad. Csak olben van el, de azt is csak ugy, ha mozgunk, meg ulni sem lehet. Kb fel orankent/orankent enne, abba belealszik, akarmit csinalok, de 5 perc mulva, max 10 ebred. Ki se nyitja a szemet, mar uvolt. Ejjel sem alszik egyben 2 orat. Ahogy telnek a napok, csak egyre rosszabb, tok tehetetlen vagyok, mar tiszta idegroncs, fogalmam sincs mit csinaljak :(
Kozben itt a nagy (2 eves), szo szerint semmit nem tudok vele foglalkozni, mert egesz nap non-stop a kicsit kell abajgatni. Tudom, hogy ez igy rossz, de mi a fenet csinaljak? A ferjem szerint hagyjuk most mar orditani, csak abbahagyja. De erre nem visz ra a lelek.
Volt meg valakinek ilyen nehez masodik gyereke? Mikor lett jobb? A nagyobbal is voltak nehezkesebb periodusok, de ilyen sose volt :(
Nekem is a nagy december vegi, szuletesekor vele en is orakat setaltam kint telen napi ketszer legalabb, de most ez sehogy sem jon ossze. A nagy fel 2-tol 3-ig alszik, de minimum 45 perc amig utana magahoz ter, addig hasznalhatatlan. Amire feloltozunk, csont sotet van es akkor azert megy a hiszti, mert igy nem tud magaval mit kezdeni :(
Ugyhogy varom a jobb idot (es vilagosat), mint a Messiast :)
Addig a delelottok maradnak setara, de az is nagyon zenesre sikeredik...
Ezert lenne jo a hordozo, ha belejonnek, sokkal konnyebb lenne a seta is. (En meg egy kutyat is viszek porazon, a babakocsi mellett es a motorozo nagy mellett. A kicsi uvolt a babakocsiban, a kutyam uvolt a tobbi kutyara en meg uvoltok a nagyra, hogy alljon meg idoben - mostanaban eleg nehezen kezelheto) brrrhhhooo.... Hat igy setalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!