Hogy eltetek tul a masodik gyerkocot, ha nem egyszeru eset lett?
Meg csak 3 hetes a pici, de mar kiborult az egesz csalad. Csak olben van el, de azt is csak ugy, ha mozgunk, meg ulni sem lehet. Kb fel orankent/orankent enne, abba belealszik, akarmit csinalok, de 5 perc mulva, max 10 ebred. Ki se nyitja a szemet, mar uvolt. Ejjel sem alszik egyben 2 orat. Ahogy telnek a napok, csak egyre rosszabb, tok tehetetlen vagyok, mar tiszta idegroncs, fogalmam sincs mit csinaljak :(
Kozben itt a nagy (2 eves), szo szerint semmit nem tudok vele foglalkozni, mert egesz nap non-stop a kicsit kell abajgatni. Tudom, hogy ez igy rossz, de mi a fenet csinaljak? A ferjem szerint hagyjuk most mar orditani, csak abbahagyja. De erre nem visz ra a lelek.
Volt meg valakinek ilyen nehez masodik gyereke? Mikor lett jobb? A nagyobbal is voltak nehezkesebb periodusok, de ilyen sose volt :(
Ja, nekem is ferjem mar kint alszik a kanapen.. :(
Pont tegnap kerdeztem tole, hogy megis mikor talalkozunk ujra az agyban? 1 ev mulva? :(
Hordozokendot vettem, de egyenlore nagyon benan kotom magamra. A youtube-rol szerencsetlenkedek, de log rajtam, nem fogja rendesen. Meg iszonyu gorben van a hata benne, nem is merem ugy benne hagyni sokaig :(
2. vagyok.
Nem tudom, milyen fajtát vettél, ilyen kicsinek a rugalmas kendő az ideális, azt megkötni sem nehéz. Gyakorolj plüssmacival. :)
Nálunk volt egy járóka a nappaliban, igyekeztem, hogy inkább ott legyen, és akkor kötöttem magamra, ha nyűgös volt. Ritka kivételektől eltekintve nem volt rajtam egész nap. Ha bealudt a kendőben, beemeltem a kiságyba, ha elég mélyen aludt, nem ébredt fel rá.
Nálunk is ott a járóka a nappaliban, de 5 percet, ha elvan benne és utána üvölt... Tényleg egész nap nyafog/üvölt, amíg ébren van, elaltatni meg iszonyat nehéz. Ha rajtam bealszik és beteszem az ágyba, akkor felébred max 5 perc múlva és kezdődik az egész elölről.
Tegnap délután fél 4-től este fél 10-ig volt ébren, tényleg idegörlő.
Hát, aki napi 5 órát volt kint, azt hiszem annak sem februárban született a gyereke :) Mi ebben az összevissza időjárásban még csak nem is jutunk ki mindennap. Arról nem beszélve, hogy a babakocsiban is üvölt egy csomót.
Rugalmas kendőm van (liliputi), biztos én vagyok a béna, de egyszer csak belejövök.
Köszi a tippeket!
Háztartás? Na azt hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!