Kisbabátoknak amikor vajas kenyeret adtok milyen vajat használtok?
Vajat vagy margarint egyáltalán?
Milyen kortól adtátok?
9 hósomnak már csipegethetnék? Kinézi a szánkból a falatot... :)
Vajat szoktam adni neki, néha Flóra margarint, amit a férjem szájából szokott kinézni, aki a koleszterinje miatt eszik, egyébként nem fogyasztunk margarint. (20 hós.) A vajat tejboltban veszem, de néha sima bevásárlóközpontban, mind édestejszínből készül elvileg.
9 hónaposan csipegethet már kenyeret, én adtam neki apró husifalattokat, párolt zöldbabot rágcsált, kölesgolyót, ilyesmit. Lassan eheti, amit ti, persze kevés sóval és fűszerrel, az enyhébb fogásokból már megkínálhatod.
Kedves 3. válaszoló, köszönöm, erre voltam kíváncsi.
Az előtte szólóknak csak annyi, hogy NEM a kérdésre válaszoltatok!
A stílusokat hagyjuk, főleg amilyen emberek vannak itt....
A kérdést ti nem értettétek, azért van alatta a bővebb magyarázat.
Vannak, akiknek a vajas kenyér egyet jelent pl. egy tégelyes Delma vagy Rama stb. "vajjal". Mert így nevezik, pedig ugye margarin, ami növényi eredetű. Azért nem kell ostobának éreztetni a másikat, mert nem írja le ilyen dedós módon a kérdést.
Érdekes amúgy, hogy vannak, voltak értelmes válaszadók is, nekik köszönöm az intelligenciát is a válasz mellett.
A "vajat se, margarint se eszünk" válasz szerintetek a kérdést tekintve hasznos és értelmes számomra? Na hagyjuk. És még nekem van stílusom.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!