Miért nem akar aludni az 1 éves kisfiam? Már fél 4 van, de csak lomol és játszik. Ha berakom a kiságyba ordít. Már hulla vagyok.
Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 03:34
1/7 anonim válasza:
Szia!Őrület....A szintén egy éves fiam is 2-kor kelt,erre még nem volt példa.Most aludt el.Inkább ájult el.Szerintem ha még valaki ír hogy a babája lázad az alvás ellen,akkor gyanakodni fogok hogy ezek össze beszéltek....valahogy. :-) Kitartás,nem vagy egyedül...Reméllem te még vissza tudtál aludni,mert nekem kezdődik a nap és detto, hulla vagyok.
2/7 anonim válasza:
Az én lányom is ezt csinálta, csinálja még most is néha. Sosem engedem neki hogy játszon. Sötét van, csak egy éjszakai lámpa ég kicsit elringatom, mondom hogy este van, még mindenki alszik stb. Ha nagyon nem megy beveszem az ágyba magam mellé, bár ezt nagyon nem szeretem. Idáig csak egyszer került rá sor. Általában 1/2 óra alatt visszaalszik, csak türelem és csend kell hozzá.
3/7 anonim válasza:
Az én fiam ha így felébred, berakom a mi ágyunkba. Kicsit forgolódik de elalszik.
4/7 anonim válasza:
A védőnőnk az mondta nem szabad hagyni ilyenkor hogy játszon. Próbáld altatni, csatlakozom az előttem szólóhoz!
5/7 anonim válasza:
Szia!
csatlakozom az előttem szolókhoz. Semmi esetre se hagyd játszani, ha éjszaka felébred.!Az éjszak alvásra való.Türelem és kitartás kell hozzá.
sajnos van rossz tapasztalatom:
Barátnőm hagyta a kisfiát, és a mai napig (3 éves)fel kel éjszaka és sétálnak, játszanak!!!!a lakásban.Teljesen ki van bukva, mert ha nem az van amit a fia akar , akkor üvölt, sikít és a földhöz vágja magát. Azt mondták, neki, hogy idővel elhagyja....na de mikor???
Minden jót Nektek!
6/7 anonim válasza:
Nehogy hagyd játszani,akkor nem fog róla leszokni.Szerencsére az én kislányom alszik rendesen éjszaka,bár nálunk iselőfordult párszor,hogy bármit csináltam nem akart visszaaludni.Magyaráztam neki ,hogy mindenki alszik,mama is papa is...de nagyon hisztizett.Kivittem a fürdőszobába és megmostam az arcát,rászóltam,h ha nem hagyja abba akkor nagyon mérges leszek rá,és visszaaludt nagynehezen.Azóta ha néha felkel akkor megitatom és visszaalszik,bár általában végigalussza az éjszakát.Kitartást csajok.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Akkor egyszer hagytam játszani, de elgondolkodtam azon amit írtatok és szerintem sem jó. Szerencsére azóta csak egyszer fordult elő hogy éjszaka nem akart aludni, de valahogy visszaaltattam :)
2009. dec. 17. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!