Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az, hogy a kislányom...

Miért van az, hogy a kislányom néha elsírja magát egy mesén?

Figyelt kérdés
Másfél éves, minden nap engedem tévét nézni kb 15-20 percet. Ilyenkor csakis a Baby tv-t nézzük. Ha igazi (nem rajzolt)állatokat lát, pl tengerimalacot, tehenet stb, akkor sírva fakad. Néha sima meséktől is sír. Sőt, amit régen imádott, mostanában attól is sírva fakad. Ilyen a játszószőnyeg zenéje, vagy a mini zongora egyik dallama. Ez egy ilyen korszak? Kinövi? Vagy aggódjak? Másnál is volt ilyen?
2014. febr. 18. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:
A zenável kapcsolatban, ha ez egy érzelmes dallam, akkor szerintem egyszerűen csak érzékeny típus. Az én kisöcsém születésétől ilyen, a zenélő forgótól, lágy altató zenétől mindig is sírt, és ez is így maradt. Óvodában sem lehetett a csoportban érzelmes zenéket hallgatni, mert azt ő végigsírta. Nem lehet, hogy egyéb esetekben is olyan a háttérzene, és amiatt sír?!
2014. febr. 18. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Előttem szólóval egyetértek, érzékeny típus, én is sírtam az érzelmes zenéktől, amióta eszemet tudom, náha még most is, a lányom is sokáig ilyen volt. A nem rajzolt állatokat szerintem sajnálja, hogy "be vannak zárva a dobozba." Onnan gondolom, hogy az enyém amint tudott beszélni, követelte, hogy "vegyük ki", mert ott rossz nekik. A sima meséknél nem tudom...
2014. febr. 18. 15:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy érzékeny, ha valaki csak egy kicsit legörbíti a száját, már ő is sír. ha sírást hall, akkor szintén. A játszószőnyeg dzsungel hangjaitól egyenesen visítva, ordítva menekül, pedig eddig hallgatta. Remélem, kinövi, így állatkertbe se nagyon tudunk elmenni...
2014. febr. 18. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!