Kislányom most kezdett el mászni. De van egy nagy probléma! (? )
Az én kislányom meg csak pocaklako , de már most be vagyok tojva ,ha arra gondolom,hogy le kell majd vinni a picit hozzájuk .
Terhesen sem tettem be a lábam hozzájuk. Sajnos ott is ami van, arra a legmegfelelőbb szó a retek!!! Tudja, hogy toxoplazma fogekonysagom van, es ,hogy allergiás vagyok a macskaszorre , de ennek ellenére beengedni a házba,ott simogatja az orrom előtt. Utána meg simogatna a hasam . Egyszer voltam ott terhesen sem,soha többé .
Én ha meglesz a kislány es hozzá akar nyúlni, akkor csúnyán hangzik,de levetetem róla az ölében macskatsimogato es a 12orat a gyárban lenyomott ruhát. Mert képes abban is befekudni az agyba, továbbá elküldöm kezet mosni. Es mint a sas figyelem majd,hogy mit csinál a kislannyal . Jahh es mielőtt valaki azt gondolna,hogy szivtelen vagyok, elmondanám,hogy a saját lánya is elzavarta az anyóst átöltözni es kezet mosni, különben nem adta neki oda a picit! Szerintem ez rengeteget elmondd !!!
Én apósoméknál is ez van. Olyan tálból akarta etetni a kisfiam (10 hónapos), aminél a kutyám tálja ezerszer tisztább. Először csak csendben azt mondtam, hogy menjenek csak ki a nappaliba, majd én elkészítem a kaját a gyereknek, és jól elmostam a tálat. A harmadik alkalomnál észrevették, és jött a hőbörgés, én meg (mivel a gyerekem az első) megmondtam, hogy a tál koszos volt, koszosból nem ehet a gyerek. Ennyi. Nem is kellett nekik több, azóta én vagyok az úrikisasszony, akinek semmi nem jó. 2 hónapja nem mentünk hozzájuk, mert konkrétan kidobtak minket, én hiába hívtam őket vagy 10x nem jönnek el. Megvagyunk egymás nélkül.
Ne hogy már a retekbe mászkáljon a gyereked, mert "koszosan szép". Mondd meg nekik, hogy nem viszed, amig nem képesek kitakarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!