Mit tegyek ha nem akar enni 5 és fél hónapos kislányom?
Hu, nem lehet egyszerű az élet nálatok! Ez akkor már nem mostani probléma...Lehet tényleg a tejfehérjeallergia miatt nem ette a tápszer/anyatejet, de attól még a kanalazáskor nem kéne kiöklendeznie a pépes ételt. Nem irigyellek. Ebbe tényleg szakember segítsége kell, viszont a hétköznapokat meg te szenveded végig vele. Szerintem az is fontos ilyenkor, hogy legalább a folyadék bevitele legyen meg...ha szép lassan iszogatna, akkor talán idővel, mértékletesen át lehetne állni sűrűbb anyatejes ivásra, vagy sűrűbb gyümölcs, zöldség kanalazásra...mindig egy kicsivel jobban sűríted. és ne aggód le annyira! Tudom, nagyon nehéz, de nem jó rástresszelni, ezt a baba is érzi és feszült már kaja előtt!
Kitartást és lassacskán szép evést!
7 hós (refluxos) baba anyukája
Én 8 hónapig etettem álmában, tudom miről beszélsz szörnyű. Rámegy az egész nap és az ember idegrendszere. Mindig kihányta a pépes kaját a fiam is. Most 12 hónapos de csak szétturmixolva eszik meg bármit, ha van egy kis darab benne nem kell.
Olyan 6 hónaposan kezdett helyreállni a rend mikor kijött a felső 2 foga, onnantól elfogadta a kanalasat és csak reggel este etettem tápszerrel álmában.
Gégefedő porcosodási problémára tippelt a doki. Bizonyítani nem tudta.
Én még mai napig csak teljes figyelemeltereléssel tudom megetetni, főleg tv.
Nálunk mindkét gyerek a vashiány miatt volt étvágytalan.
Néztek vérképet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!