Miért sír a babakocsiban?
Kisfiam 7 hónapos.
Kb. 1,5 hónapja átszereltük a babakocsit. A mózeskosár már nagyon kicsi volt neki, ezért átalakítottuk a "sport" verzióra.
Természetesen még fektetem benne, nagyon enyhe dőlésszögben.
Kb. 2 hete viszont, amikor elindulunk sétálni, elkezd sírni. De annyira, hogy folyik a könnye is.
Sajnos bármit csinálok vele, vígasztalhatatlan és kb. olyan fél óra múlva belealszik a sírásba. :(
A szívem szakad meg szegénykémért, hogy nem tudom, mi a baja.
Szerintetek miért csinálja ezt?
Ma telt be a pohár nálam, és azon gondolkozom, hogy visszateszem a mózest, mert talán az a baja, hogy nem lát??? (mivel a sportverzióval előlrefelé néz, tehát én mögötte vagyok)
Valaki átélt már hasonlót?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
gondoljátok hogy az lehet a baja, hogy nem lát ki?
végül is megpróbálhatom hogy feljebb emelem a dőlésszöget... de jó lenne, ha igazatok lenne, és "csak" ez lenne a baja a drágámnak!
Van hordozókendőm, de már csöpp korában sem szeretett benne lenni. :( Sírt benne, mert nem látott ki belőle. (felém fordítva kötöttem fel) azóta nem próbáltam, de most gondoltam rá, megnézem, hogy kell kifelé fordítva megkötni. Ez is egy alternatíva, de a babakocsi, úgy érzem, mégiscsak kényelmesebb, ha sétáról van szó.
Nagyon köszi a válaszokat! :)
az autóshordozóba már rég nem fér el kényelmesen a picim, főleg ha még az overált is ráadom. :) és ha jól tudom, azt nem is lehet a babakocsi vázához erősíteni. De azért köszi az ötletet, tény, hogy eszembe sem jutott!
Ma meg fogom próbálni, hogy felemelem a fekvőrészt. :) nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a reakció! :)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!