Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem zavarja a babát-ha a...

Nem zavarja a babát-ha a napirendje megváltozik-és minden átalakul?

Figyelt kérdés
idáig 3szor aludt a fél éves babám-de most úgy tűnik,reggel tovább alszik-igy később fektetem-és csak kettőt alszik napközben.idáig az evés -napirend úgy volt,hogy 7-fél8 tej,délben ebéd,fél4 uzsonna,este tej.most 8után reggelizik,délelött kap egy kis gyümölcsöt-és a 10órás alvás kicsúszik 11re.-alszik egy nagyot-igy csak 1-fél2körül ebédel.régebben ekkor aludt2-3körül.de most ez is csúszik kb fél 4re-igy már a rövid fürdés elötti alvás kimarad.uzsonna-és este megint tej.idáig a második alvás,és uzsonna után mentünk a tesóért-de most az is összekeveredik.nem zavarja meg őt?alkalmazkodik?
2014. febr. 14. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi zavarná meg? Ezt ö alakítja ki magának?

Azért ennyire már nem kell ezt túl reagálni, föleg, hogy van már egy gyereked.

Inkább a nagyobbat ne zavarja az, hogy egy órával elöbb vagy késöbb mész érte, ha úgy jönne ki.

A kicsi mindenhez alkalmazkodik, habár kell neki napirend, de egy napirend azért van hogy felboruljon és új alakuljon ki. Gondolom 18 évesen sem aludhat 3x egy nap.

2014. febr. 14. 14:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem zavarja! Ha Ő alakítja, akkor az tök jó!!!
2014. febr. 14. 14:16
 3/3 anonim ***** válasza:
nem értem... neki így jó, így alakította. mégis mi zavarná meg? az zavarhatná meg ha márpedig ragaszkodsz ahhoz, hogy úgy legyen mint rég. változik a baba napirendje, hisz az igényei is változnak, de van már egy gyereked, nyilván tudod hogy működik. szóval nem értem mi zavarná meg :D
2014. febr. 14. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!