Mennyire maradt meg a baba méhen belüli "napirendje" szülés után?
Pcakomban reggel öt körül állandóan jelzet, hogy éhes. Ez így van most is.
10 hetes kicsi fiam
A fiam a pocakban is hajnal 5-kor ébredt és ébresztett engem is, és ez nem változott a születése után sem, fixen 5-kor indult a napunk, míg bölcsis nem lett. Akkor átszokott a 6-körüli kelésre, most 4 éves lesz és egész életében nem aludt reggel 6-6.15-nél tovább, kivéve egyetlen alkalmat amikor beteg volt és kb az egész napot átkómázta. Viszont kifejezetten jó alvókája van éjjel, nyugisan, nagyon mélyen alszik, kipihent mindig. Ágyút is sütögethetnének a füle mellett, max átfordul a másik oldalára...
A lányom éjjel mocorgós volt, de hajnal 4 körül elnyugodott és a délelőtt közepéig rendszerint lapított is. Mivel korababa volt, igényszerint szoptattam másfél óránként éjjel-nappal 3 hós koráig, így ez az időszak nem mérvadó, de a későbbiekben visszaállt arra, hogy rossz/nyugtalan alvó, hajnalban viszont bekómál és aztán meg alig lehet kiverni az ágyból. Ha tehetné, szerintem délig képes lenne aludni nap mint nap, pedig időben ágyba kerül, de valahogy a biológiai órája nagyon elvan csúszva :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!