Hogy szoktassam le a 15 hós gyereket ha laptopozok akko verje a bullentyüket? állandoan zenet hallgatna rajta.
Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 21:13
11/16 anonim válasza:
b.sszus de bunkók vagytok
hihetetlen!!!!!
mert ti szuper anyák vagytok, mi?
aki meg merészel netezni, mikor fent van a babája, az meg egy sz.r alak, mi?
hihetetlen....
12/16 anonim válasza:
Sajnos nem tudod kivedeni. Neki erdekes, hogy vibral a monitor, es valami folyton mozog rajta. Esetleg ha sikerul valami massal lekotni a figyelmet, de az altalaban max 5 percig tart.
13/16 A kérdező kommentje:
komolyan hogy lehetek ilyenek?nektek nincs érzésetek?ti tökéletes anyukák vagytok?ha ennyire más a vélemenyed es csak bántani tudsz akkor kérlek ne irj senkinek,mert ez nem hasznal ha nem csak elszomoritja a masikat
2009. dec. 8. 22:46
14/16 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálja, nem nagyon tudom róla leszoktatni. Karácsonyra babalaptopot kap, remélem az leköti, amíg nekem dolgom van a másikkal.
15/16 anonim válasza:
Komolyan mindenki csak lehurrogni tudja a másikat?
16/16 anonim válasza:
Huuh hát megkaptad a bunkóktól a leszólást...pff
Én akkor is szoktam számitógépezni ha fent van a gyerek.De ez természetesen nem azt jelenti hogy nem foglalkozom vele,viszont örülök neki hogy egyedül is el tudja magát foglalni a játékaival,miért lógnék akkor rajta egész nap??
És ő is szokta nyomkodni, de rászólok, vagy arrébb rakom hogy tudja hogy ezt nem szabad.És bár mostanában minden nap eljátszuk ezt, remélem nemsokára leszokik róla:)
Jahh még egy ő a bebe tévét is szokta nézni mert imádja!!(na lehet pontozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!