1 hónapos kisfiúnak milyen játékot érdemes venni?
Figyelt kérdés
szeretnék venni valamilyen (fejlesztő) játékot az unokaöcsémnek, tudnátok ajánlani valamit?2014. febr. 13. 18:02
1/13 anonim válasza:
Semmit, ebben a korban még nem tudnak játszani a gyerekek. Inkább vedd fel, szorítsd magadhoz, hogy érezze a szívdobogásodat, dúdolj neki és közben simogasd a hátát és közben szépen sétálgass vele.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem nagyon merem felvenni, foglalkozni vele mert félek hogy megrúgja a pocakom...
2014. febr. 13. 18:13
3/13 anonim válasza:
Jàtszószőnyeget vehetsz neki,még csak figyelgetni fogja.Én 3 hetes koràban vettem a lànyomnak.Màr majdnem 9 hós,és abszolút ki van hasznàlva a szőnyeg.
4/13 anonim válasza:
Vagy játékhídat, mi már két hónaposan befektettük alája a kisfiúnkat, és el volt azzal, hogy nézegette a játékokat meg kalimpált és néha eltalálta őket. Vagy kérdezd meg a szülőket, hogy minek örülnének. Mi például habtapinak is örültünk volna ennyi idős korában, mert hamar leköltöztettük "játszani" a padlóra, és ezt tettünk alá, így nem fázik meg.
5/13 A kérdező kommentje:
Igen, olyasmit szeretnék amit elnézeget, dobál esetleg. Tudom, hogy csak később fog játszani érdemben.
Köszönöm a tippet, "sajnos" pont most kapott egyet.
2014. febr. 13. 18:19
6/13 anonim válasza:
CSörgőt, vagy bármilyen csörgő-zörgő-zenélő játékot, pihenő széket, rágókát, ezek mind hasznára lesznek.
7/13 anonim válasza:
Pihenőszék, játszószőnyeg, Adamo hinta, ha nagyobb összegben gondolkozol.
Ha kisebb dolgot szeretnél, akkor vannak ilyen "összetettebb" plüss csörgők, amit pár hónap múlva tud használni. De érdemes a szülőket is megkérdezni, van, aki ilyenkor pár csomag pelusnak örül a legjobban.
(Gondolom te is babás vagy, de nyugodj meg, egy 1 hónapos csecsemő nem fogja lerúgni a pocakodat.)
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Jàtszószőnyeget vehetsz neki,még csak figyelgetni fogja.Én 3 hetes koràban vettem a lànyomnak.Màr majdnem 9 hós,és abszolút ki van hasznàlva a szőnyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!