Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves szülinapra milyen...

Egy éves szülinapra milyen ajándékot érdemes venni kisfiúnak?

Figyelt kérdés

Milyen tortát, vagy azt még inkább ne?Manapság már vannak diabetikus torták,stb.Elvileg ehetne belőle, persze csak kóstolásra gondolok, mivel 1 éves korban már úgyis be kell vezetni a tojásfehérjét is.

Vagy a tortából még kóstolót se kapjon?

2013. máj. 13. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Én itthon csináltam túrótortát jó sok gyümölccsel. Életem első tortája volt, nagyon büszke voltam rá. Aztán egy kanálnyit kóstolt belőle, kiköpte és többet nem volt hajlandó a szájába venni :-( De azért elfogyott, a vendégeknek szerencsére ízlett.

Az én lányom egy nagyobb ajándékot kapott, valami hasonlót:

[link]

És még kisebb játékokat, amik közül a legjobban egy fa puzzle szerű játék jött be neki. Háziállatok vannak rajta és olyen kis fogantyúk. Persze elejével még csak kiszedni tudta, de azt nagy örömmel csinálta. És még mindig előveszi, pedig már 22 hónapos.

Kapott még fa xilafont és fa építőkockákat.

2013. máj. 14. 00:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Sütőtök tortát sütöttem, olyan receptet kerestem, amiben olyan dolgok vannak, amit már ehetett a kisfiam is 1 évesen.

Kapott formabedobót, bébitaxit, mesekönyvet. eldíszítettük a lakást színes lufikkal, azt nagyon élvezte:)

2013. máj. 14. 10:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2013. máj. 14. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!