4hetes kisbabám beteg talán vagy ez normális?
Nem állandóan, hanem naponta kb. 4-szer vizes váladék jön a szájából, orrából. Olyan mintha bukna Nem sűrű, és nincs színe. Láza nincs a kicsinek, nem bágyadt, tehát semmi más jele nincs hogy beteg lenne, csak nem tudom mi lehet-ez?
Tapasztalt anyukák kérlek segítsetek, vagy nyugtassatok meg.
Borax-glicerinnel kezelem a picit lehet hogy ez okoz fokozottabb nyálelválasztást?
Első baba, és nem sok tapasztalatom van.
Tejsömör, vagy tejkiütés (pontosan nem tudom hogy hívják) mennyi idő után múlik el? A védőnőm szerint azért mert sok tejterméket ettem, itt meg azt olvasom hogy ürül ki a fiamból az anyai hormon. Melyik az igazság?
Vizes váladék vagy nyál? A babák orra-garatja még nincs kifejlődve így lehet hogy a nyál jön az orrán. De majd azért kérdezd meg a doktort. Ha nincs láza és jó a közérzete nem hiszem hogy baj lenne!
A kiütések az arcán normális jelenség, az anyai hormonok távoznak a szervezetéből, ne aggódj. Nem kell rá semmit kenni, el fog múlni idővel. Azt nem tudom hogy a tejterméktől lehet-e ilyen, én nem igazán eszem tejterméket, csak hébe-hóba, de a kislányomon akkor is volt ilyen pattanás szerű.
Jó babázást!
2 hónapos kislány anyukája
Köszönöm!
Inkább vizes, szinte olyan mintha vizet ivott volna, és az jönne vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!