4 hónapos kisbabám beteg! Milyen gyógymódot válasszak neki?
4 hónapos a kislányom. Valószínűleg megfázhatott, mert taknya-nyála egybefolyik szegénynek. Szívom folyton a orrát, de ez a végtelen takonyáradat nem múlik. Hagymateát főztem neki, és azt itatom vele folyamatosan.
Nem szopizik már. Hallottam már a Cebion cseppet, ma elmegyek gyógyszertárba és beszerzem, de van még valami ezen kívül, ami segít?
mi is ezt csináljuk. 16 hónapos kisfiiunk pont ma reggelre lett szintén nagyon taknyos. szívom az orrát, a férjem munka után vesz Cebion cseppet és Nurofen szuszpenziót vagy Panadol baby-t. ezeket szoktuk használni ha csak enyhe a megfázás.
ha komolyabb és mondjuk köhög, akkor ha jól emlékszem még szoktunk venni Ambroxol Q-t (köhögésre) meg a dopkinénik írt fel legutóbb valami gyógyszertári köptetőt is.
jobbulást!
Szia!
Az én 5 hónapos kisfiam tegnap óta taknyos.Én felhívtam a védőnénit és a dokit is,mindketten ugyanazt mondták.Nurofen 3-szor egy nap,cebion csepp,orrspray+orrszívás,sok gyümölcs,és itatni sokat valamint levegőztetés,sok szellőztetés.Ma már jobban van,de még nem az igazi...Gyógyulgassatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!