Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen hordozókendőt érdemes...

Milyen hordozókendőt érdemes venni?

Figyelt kérdés

A babám 2 hónapos, elég síros, kézben könnyen megnyugszik, de ha egész nap a kezemben van, nem tudok semmit csinálni (így egyelőre késő este vasalok, takarítok, de már kezdem nem bírni...), ráadásul itt a bátyja is, akivel szintén foglalkozni kell. Arra gondoltam, vennék egy hordozókendőt, de nem tudom, milyet érdemes. Úgyhogy hordozásban tapasztalt anyukák véleményére lennék kíváncsi. A baba 2 hónapos, 5,5 kg. Olyan kendőt szeretnék nyilván, amit kicsit hosszabb távon tudok használni.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 12. 12:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Na igen, én is alaposan utánaolvastam a meitai-oknak. Teljesen tanácstalan vagyok most már a sok utánaolvasásnak köszönhetően... Rosszat nyilván nem akarok a babámnak, valami olyan hordozó kellene, amit már most(anában) tudnék használni, és még a nulla kézügyességemhez is igazodik egy kicsit. :(
2014. febr. 13. 10:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Már csak 1 méret van Gremeséből, csatosban és mei-tai-ban is és már Emesénél is van kendő. A neten sok videó van a felkötéshez, simán meg lehet tanulni.
2014. febr. 13. 12:27
 13/15 A kérdező kommentje:
5-ös válaszolótól kérdezném, hogy milyen idős volt a babád, mikor elkezdted használni a hop tye-t? Köszi :)
2014. febr. 13. 12:34
 14/15 Kitti85 ***** válasza:
Szia! Én 3 hónapos korától használtam, szépen tartotta már akkor is mindenhol. Elvileg újszülött kortól lehet használni. A body rész alja és a teteje is beszűkíthető és a kendős pántokkal jó szorosra lehet húzni.
2014. febr. 13. 22:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. febr. 13. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!