Milyen tipusú hordozókendőt érdemes venni? Szempontok: könnyen kezelhető, kényelmes a babának.
létezik olyan, hogy karikás kendő. ezt sokkal könnyebb megkötni, mint a simát, de az egyéb előnyei megmaradnak.
később. 3 hónapos kortól pedig a mei tai nagyon jó, szintén nagyon könnyű megkötni és kényelmes.
minden hónapban van mamami klub, hordzó megkötését megmutatják szívesen, még terhesen menj el és látsz néhányat, érdemes szétnézni. :) [link]
Vannak csattos hordozók, vagy zipzáras (brendonban is) DE Mégis csak a legtöbb kötést és a leghosszabb használhatóságot egy sima kendővel éred el!ÉS megtanul egy kötést újszülötthöz, majd később egyet előre, mejd egyet hátra...és ha nincs kedved több kötést megtanulni, akkor ezek is elegek!Én is a youtube-ról tanultam meg!Aztán kezdtünk hordozós klubba járni :)
Vagy ami még egyszerű a mei-tai (bár én nem kötném bele az újszülöttemet)Ennek 4 vége van, amit kettesével meg kell kötni!
www.mamami.hu Itt sokkal többhasznos dolgot találsz a hordozásról! :)
Köszönöm. néztem azt a karikásat is, meg ezt is:
erről mi a véleményed? elsőre ez se tűnik rossznak.
Ha budapesti, vagy környéki vagy érdemes elmenni hozzájuk: www.hordozo.hu
Itt ki tudsz próbálni (ingyen) mindenfajta hordozóeszközt, illetve egy minimális összegért (400 Ft hetente) ki is kölcsönözheted őket. Szóval akkor már "kipróbált" hordozóeszközre adsz ki pénzt.
én mégis a sima, megkötős kendőt javasolnám. nem bonyolult a megkötése. mi nagyon szeretjük! 1 elöl hordozást, 1 hátizsákos hordozást gyakoroltam be. nagyon nagy segítség.
úgy tudom, ezt a legkönnyebb a baba igényeihez, méretéhez alakítani.
kendőből is érdemes jobb minőségűt venni (Lana, Dydimos), mert az elnyűhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!