Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy vágjátok le a körmét az...

Hogy vágjátok le a körmét az egy éves gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
Nálunk ez csuda nagy kihívás! Alvás közben nem tudom levágni, mert nagyon éberen alszik, így az kilőve. Fürdés után szoktuk általában megpróbálni, de rettentő akaratos, és nem hagyja, folyton fészkel, ficánkol, kapálózik, elhúzza a kezét. Viszont hosszúra meg nem hagyhatom, mert karmolja magát is minket is. Mit tegyek?
2014. febr. 12. 11:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nappali alvása után, amikor még be van kómálva. :)
2014. febr. 12. 14:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Pici kora óta mondogatta nekem,hogy ez elmegy vadászni című mondókát persze átköltve mind a 10-10 ujjánál általában úgy hogy pl ez elment a boltba túró rudit venni,vagy elmentek vadászni vaddisznót és akkor beleviszem,hogy pörköltet főzött ez megterített stb. ilyesmi mindig hagyta hogy vágjam :D
2014. febr. 12. 14:40
 13/15 anonim ***** válasza:
*mondogattam neki
2014. febr. 12. 14:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Én előtte levágtam a körmöm és mutattam neki, közben mondtam, hogy utána a tiedet is levágjuk. Mivel szeret utánozni hagyta utána, hogy az övé következzen. Igaz 6-7 után megunta de még nagy nehezen a maradék figyelemeltereléssel ment :)
2014. febr. 12. 19:55
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket! Nekünk van kimondottan körömvágós mondókánk, ez a nagyobbiknál bejött. Sőt az övét alvás közben le tudtam vágni. A kisasszony viszont igazi kihívás!

Mégegyszer köszi mindenkinek!

2014. febr. 13. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!