Anyukák! Nálatok is vannak mélypontok?
Kisfiam 18 hónapos, de egyszerűen megőrülök.
Borzalmas anyás, ha nem lát visít. Visít az öltözködésnél, visít a pelenkázásnál, visít ha nem veszem fel, tehát visít, hisztizik mindenért, de ezt szó szerint vegyétek, hogy mindenért. Ma már kiborultam, ráüvöltöttem, amit tudom nem kellett volna, szarul is érzem magam ez miatt. Reggel óta csak sírok. Persze jönnek a szem és rágófogai, biztos az is megviseli, de már én sem birom a kiképzést. Biztos fáradt is vagyok, ugyanis a fiatalúr még egyetlen egy éjszakát sem aludt végig, nagyon rossz alvó. Csak én vagyok ilyen érzékeny? Ti nem szoktatok néha kiborulni?
Ne hibáztasd megad,ez mindenkivel előfordul!Amúgy meg szerintem 1-1 rákiabálás nem tragédia!sőt...lehet észreveszi magát.
Nekem a 14 hónaposom ilyen,"levakarhatatlan",mellette van egy 3 éves dackorszakos "nagyfiam" is,ráadásul nekem rátesz ez a hülye idő is a hangulatomra,ne meg persze szintén az éjszakázás,ááá tiszta zombinak érzem magam.
Szóval nem vagy egyedül:)
Köszi mindenki! Ez az idő már engem is kikészít, jó lenne ha jönne már a tavasz, talán a kedvem is jobb lenne.
Hát igen, kedves utolsó, biztos ijesztő lehet néha nekik a világ, teljesen igazad van. Ebbe még bele se gondoltam :)
Nekem is van egy 13 hónapos kis "piócám":), és egy3 éves dacos, nyavajgós fiam. Aludni összefüggően a ipici születése előtt aludtam.
És igen, néha elmerengek a gyerekek előtti életemen. Igen, van, hogy kiabálok, van, hogy sírok, és sokat nevetek is, mint egy mániás depressziós. Azért próbálom kiélvezni ezeket az időket, mert olyan gyorsan nőnek.
Mi is emberek vagyunk, a gyerekek megismerik a fáradt, szomorú, ideges, jókedvű anyát is, és ez így van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!