4 hónapja szültem, tudnátok adni tippeket hogy adjam le a plussz kilókat?
Bocsánat ha nem jó helyre írok. 4 hónapja szültem elég nagy babát (4,5 kg felett). Sokat híztam és a hasam is lóg. Hogy tudnám ezt megváltoztatni hogy ne lógjon ennyire?
Olyan gyakorlatokra lenne szükségem ami nektek is bevált és itthon is elvégezhető mivel a párom fuvarozik és nem tudok eljárni itthonrol edzeni mert nincs ki vigyázzon a kisbabámra. A combomról szeretnék leadni illetve a lógó hassal mit lehet kezdeni?
En csak egyszeruen tornaztam szules utan.Felulesek,haspres,lab emelgetes, guggolasos gyakorlatok,fekvotamasz.
Ha megkivantam valami edesseget,akkor gyumolcsot ettem helyette.
Kereshetsz a neten is tornagyakorlatokat ha ugy konnyebben megy.
Nekem szerencsere nem logott a hasam,csak fogyni szerettem volna.A logo hassal sajnos nem tudom mit lehet kezdeni,mert ott valoszinuleg megnyultak az izmok es a kotoszovetek.Egy baratnomnek meg 6 evvel a szules utan is log picit a hasa,pedig ninca elhizva.
szia
atorna is jó-de az étkezés adja a 80%-át a dolognak.ha figyelsz a szénhidrát bevitelre-sokszor-keveset eszel,az nagyon hatékony.én a terhesség alatt diétáztam a cukor miatt(jelzem,h 50 kilóval mentem szülni-tehát nem a súlyom miatt)-alig hiztam.-és rögtön le is jött utána
sztem ez beválik-nézz egy táblázatot,hogy mit érdemes fogyasztani
én igy ettem 7-10-1,4-és 7 órakor.
főleg kefirt,joghurtot,csonthéjasokat,kevés kenyeret,sok főzeléket-és húst.
Helyi fogyás nem létezi, tehát célzottan combról nem fogsz fogyni.
Mozogj sokat, egyél kevés zsírt és szénhidrátot. Érdemes súlyzós edzéseket végezni, az feszesít.
Ha a bőr lógott meg a hasadon, akkor azon max plasztikai sebész tud segíteni.
A lányommal "edzek" én is és nagyon élvezni. Igazából lóg a hasam egy kicsit nem annyira mint eddig szóval nem hiszem hogy a bőr nyúlt volna meg hanem csak lóg és azt szerintem le lehet adni.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!