Náthás a 8 hónapos fiam, de nem igazán tudom szívni az orrát, mert úgy ordít, nem bírom lefogni, hogy csináljam, hogy ne legyen ilyen szenvedés az a néhány másodperc?
Porszívóval csinálod?
Én úgy szoktam, hogy az ölembe veszem, a lábam közé teszem a lábait, a jobb keze a hátam mögött, a bal kezét meg fogom. 17 hós. Elég nehéz egyedül csinálni.
Még úgy lehet, hogy lefekteted a hátára és egy takaróval leszorítod a kezeit. Kicsit becsavarod a takaróba.
Egy barátnöm ajánlása után én mindig így csinálom:
Ülj le terpesz ülésbe,fektesd a hátára a babád ugy,hogy a feje legyen hozzád közelebb,vagyis ott legyen ahonnan "kibujt" :-) a kezeit tedd a combod alá,a lábaival ha kapálodzik talán nem olyan nagy baj,de ha mégis zavarna akkor kérj meg valakit,pl apát hogy fogja meg,és így szabad a két kezed lehet porszívózni az orrát.A fejét nem tudja elfordítani mert a két combod között van,és finoman tartja,a kezeivel sem tud így hadonászni,ellenkezni mert ugye a combod alatt van.
Mióta így csinálom,pillanatok alatt végzünk,nincs sírás,esetleg egy pici,na de előtte mindig üvöltött.Tökéletesen ki tudom szívatni ebben a pózban,előtte meg csak nagyjából sikerült.
Próbáld ki remélem érthetően írtam le.
10 hós fiam van,már nagyon rég ez a módszerünk,és mikor látja hogy készítem elő az orrszívót és porszívót,jön hozzám,és nem fél.
Sok sikert!Remélem tudtam segíteni.
vegyél porszívós orrszívót! 1800 ft vettünk most a gyógyszertárba. de a pesztronka az nem jött be nekünk.
HA egyedül vagyok a következő képen csinálom.
Egy plédet vagy egy takarót leterítek az ágyra és ráteszem a fiamat, majd egy egyik sarkát ráhajtom, úgy hogy a keze a teste mellett legyen, majd a másik felét. így nem tud a kezével hadonászni.
nekem ez vált be a legjobban!
porszívóssal tényleg rövidebb ideig kell szívni, és hatásosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!