érdemes járókát venni?
Már nem nagyon divat a járóka, de én szerettem.
Lehet, hogy már nem fogja szeretni a bezártságot, ha már kúszik-mászik. Elég korán kell rászoktatni, hogy megmaradjon benne.Arra viszont nagyon jó, hogy biztonságban érezd magad, ha dolgod van.
Szerintem jó dolog, ha nem állandóan ott van a baba.
A nappaliban/könyhában ha olyan dolgod van, amikor jobb,ha nem kerül a lábad alá a gyerek, mindenképpen jó, mert la´t téged, tudsz vele beszélni, és mégis nyugodt lehetsz, hogy biztonságban van.
a hagyományosra gondoltam-nem drágán láttam-lehet,hogy érdemes tenni egy próbát
köszi a válaszokat
Ha meg akarod próbálni, figyelj arra, hogy kezdettöl ne "büntetésnek" érezze, hanem egy új játszóhelynek. Esetleg mássz be eleinte mellé, vagy pár érdekes játéka csak ott legyen használatban, stb. A lényeg, hogy amikor ott van, akkor örömmel legyen ott, és pozitivnak érezze.
Meg természetesen ne legyen órákig benne, mert az unalmas.
A lányomnak nem raktuk össze, pedig megvolt (még a miénk volt anno).
A fiamnak most összeszereltük, és nagyon nem bánom!!
Mondjuk mióta mászik, már szívesebben van a járókán kívül, de amíg nem tudott mászni, addig nagyon jól eljátszott benne. Még most is, csak már vágyik kifele. :)
Én azt mondom, hogy vegyetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!