Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A zöldségeket is kóstoltatni...

A zöldségeket is kóstoltatni kell?

Figyelt kérdés

6 hónapos kisfiamnál kiváltottuk a tízórait. Szépen eszi a gyümölcsöket. Kezdeném az ebédet is, vagyis evett már pár kanál alma-krumplit, répa-krumplit. sütőtök-krumplit néha tettem bele pici barackot is.

Férjem hozott haza spenót-krumplit, paradicsomos krumplit, zöldborsót stb, amit még nem evett a kisfiunk. Ezt is kóstoltassam 2-3 napig, vagy kínáljam neki rögtön az egész üveggel?

Köszönöm a segítséget!

2009. dec. 8. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az első 4-5 félét igen,kóstoltasd min egyszer. Később már nem kell mindent.
2009. dec. 8. 09:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. dec. 8. 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 3 hónapos kortól hozzá táplálom a mostmár 1éves lurkómat!Semmevelnem játszottam ezt az elösször 1kanál,másnap 2kanál!Megcsináltam neki mindig kb 2dkg nyit és amennyi jól eset neki anyit evett( általában mind megette, és még utána cici)!Mondjukmi koraszülött létünkre jó evőők vagyunk!

Viszont a szomszédom csinálta ezt a kostoltatást és olyankor napokig ugyan azt adta,és semmit nem eszikmeg neki a gyerek!

2009. dec. 8. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!