A zöldségeket is kóstoltatni kell?
6 hónapos kisfiamnál kiváltottuk a tízórait. Szépen eszi a gyümölcsöket. Kezdeném az ebédet is, vagyis evett már pár kanál alma-krumplit, répa-krumplit. sütőtök-krumplit néha tettem bele pici barackot is.
Férjem hozott haza spenót-krumplit, paradicsomos krumplit, zöldborsót stb, amit még nem evett a kisfiunk. Ezt is kóstoltassam 2-3 napig, vagy kínáljam neki rögtön az egész üveggel?
Köszönöm a segítséget!
Én 3 hónapos kortól hozzá táplálom a mostmár 1éves lurkómat!Semmevelnem játszottam ezt az elösször 1kanál,másnap 2kanál!Megcsináltam neki mindig kb 2dkg nyit és amennyi jól eset neki anyit evett( általában mind megette, és még utána cici)!Mondjukmi koraszülött létünkre jó evőők vagyunk!
Viszont a szomszédom csinálta ezt a kostoltatást és olyankor napokig ugyan azt adta,és semmit nem eszikmeg neki a gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!