Hogyan tudom elérni, hogy a babám orrüregéből kijöjjön a váladék? Kapott antibiotikus orrcseppet, de nem segít.
Szia!
Ne próbáltam,de állítólag ha anyatejet cseppentesz az orrába az is jól feloldja a dugulást,ha esetleg van.És ez tutira természetes anyag.
Nem tudom, hogy csinálod az orrszívást, de nagyon sokáig kell, hogy mélyebbről is meginduljon a váladék.
Ahogy előttem írták, először belefújsz tengervizes orrspray-t, aztán vársz pár percet, és nekiesel.
Szívod, szívod, vársz.
Szívod, szívod, vársz.
Aztán egyszer csak megindul, és hallani lehet, ahogy szívja ki az üregekből a váladékot.
Ha úgy utálja az orrszívót, mint az én kislányom, akkor kitartást kívánok neked ehhez a procedúrához!
Szia!
Mi is kaptunk 1x antibiotikumos orrcseppet (11 hósan).
Először Sterimar oldatot kell fújni az orrába, várni 1 kicsit, kiporszívózni és csak ezután cseppenteni az antibiotikumból, de nekünk azt mondta a dokinéni, hogy ezt hátra + oldalra fordított fejjel cseppentsük, hogy az orrsövényen végigfollyon (elég nehéz feladat egy hadakozó gyermeknél). Plussz mi még kaptunk Sinupret cseppeket is, az feloldja a mélyebben megrakódott csúnyaságokat. Pár nap alatt megvolt a hatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!