Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudom elérni, hogy a...

Hogyan tudom elérni, hogy a babám orrüregéből kijöjjön a váladék? Kapott antibiotikus orrcseppet, de nem segít.

Figyelt kérdés
Hallani, hogy mélyebben van a váladék, csak alvás közben, meg ha iszik, akkor zavarja. Porrszívóval is szívom, de olyan mélyről nem akar feljönni. Van valamilyen praktika esetleg erre? 1 éves.
2009. dec. 8. 08:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam,hogy orrszívás előtt befújom tengervizes orrsprével!Hagyom 1-3 percet,és utána nekiesek porszívóval.Ilyenkor regeteg ki szokott jönni.Majd ezután használom a gyógyszeres orrsprét.Szerintem próbáld meg így,nekem a dokinénink javasolta!
2009. dec. 8. 08:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne próbáltam,de állítólag ha anyatejet cseppentesz az orrába az is jól feloldja a dugulást,ha esetleg van.És ez tutira természetes anyag.

2009. dec. 8. 08:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Az anyatejet én próbáltam, tényleg jó. És 1 perc után porszívóztam ki az orrá.
2009. dec. 8. 08:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Én bele szoktam az orrába cseppegtetni Sterimarral, utána átmaszírozom az arcát, hogy az arcüregeiben is feloldódjon a váladék és csak utána szívom le porszívóval. Ezt addig ismételem, amíg teljesen ki nem tisztult, és csak akkor cseppegtetem az antibiotikumos orrcseppet.
2009. dec. 8. 08:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy csinálod az orrszívást, de nagyon sokáig kell, hogy mélyebbről is meginduljon a váladék.

Ahogy előttem írták, először belefújsz tengervizes orrspray-t, aztán vársz pár percet, és nekiesel.

Szívod, szívod, vársz.

Szívod, szívod, vársz.

Aztán egyszer csak megindul, és hallani lehet, ahogy szívja ki az üregekből a váladékot.

Ha úgy utálja az orrszívót, mint az én kislányom, akkor kitartást kívánok neked ehhez a procedúrához!

2009. dec. 8. 09:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is kaptunk 1x antibiotikumos orrcseppet (11 hósan).

Először Sterimar oldatot kell fújni az orrába, várni 1 kicsit, kiporszívózni és csak ezután cseppenteni az antibiotikumból, de nekünk azt mondta a dokinéni, hogy ezt hátra + oldalra fordított fejjel cseppentsük, hogy az orrsövényen végigfollyon (elég nehéz feladat egy hadakozó gyermeknél). Plussz mi még kaptunk Sinupret cseppeket is, az feloldja a mélyebben megrakódott csúnyaságokat. Pár nap alatt megvolt a hatás.

2009. dec. 8. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!