19 hónapos ihat kamilla teát?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 20:40
1/7 anonim válasza:
Miért ne ihatna?
19 hónapos már azt eszik, iszik, amit ti, nem?
2/7 A kérdező kommentje:
igen csak azért kérdeztem mert azt halottam hogy allergiás lehet rá a baba!
2014. febr. 9. 21:03
3/7 anonim válasza:
Egészen pici csecsemőknek is szokták ajánlani cukrosan, székrekedésre.
Nem tudom, hol hallottad, elég nagy butaság szerintem.
4/7 anonim válasza:
Felnőtt is lehet rá allergiás. Gyakorlatilag bárki bármikor bármire lehet alleriás, még olyanra is, amit korábban évekig evett/ivott.
5/7 macskamanci válasza:
6-7 hetes kortól már lehet adni, gyulladáscsökkentő, nyugtató, hasfájós gyermekek görcseire köménnyel kombinálva adják. 1 éves kor fölött már mézet is tehetsz bele. Ha félsz az allergiától, sztem tegyél kevesebb drogot a szokásosnál, bár allergiás reakciók inkább külső borogatás esetén léphetnek fel, pl. csipás szemek lemosásakor ronthatja a helyzetet.
6/7 anonim válasza:
ihat, de a kamilla az gyógynövény, tehát mellékhatása van.
gyógynövényekre egyébként igaz, hogy akkor adjuk ha gond van, nem a mindennapokban isszuk.
a kamillatea cukorral székletlazító, enyhe hashajtó hatású. cukor nélkül székletfogó.
és szárítja a beleket, így 1 hónapban max. 3 nap ajánlott csak fogyasztani.
azonkívül remek gyulladáscsökkentő, mondjuk egy torokgyulladás esetén is nagyon jó lehet, de figyelni kell, hogy mondjuk mikor eleve hasmenés van, ne add neki cukorral
7/7 anonim válasza:
Így van, a kamilla szárít. Nem nagyon kéne erőltetni. (Ész nélkül még felnőttnek se kéne nyakalni, csak van, aki azt hiszi, ha recept nélkül kapható és gyógytea, akkor az ártani nem árthat. Pedig de...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!