Szerintetek az 1 eves kisfiamnak a 8900 gr suly keves? Eszik jol de rengeteget mozog.1 percig nem ul le pihenni. Es ez a sulya mar 3 honapja valtozatlan.
Az én lányom a 18. hónapos státuszon 7900 gramm volt. Jön- megy, kis vékonyka, mégis rendesen eszik, sőt...
Ő ilyen alkat, persze voltunk gasztrón, vérvételen mindenhol, semmi baja, ő ilyen alkat, mi is ilyenek voltunk a férjemmel.
Az én lányom sem ül le, naponta 2szer kimegyünk 2-2 órára sétálni.
Szerintem nem kevés, nem kell másokhoz hasonlítani. :)
11-es megírnád,hogy 1 évesen hány kiló volt a lányod,és,hogy most hány centi? sajnos én hasonlítgatok...
mi is törzsvendégek vagyunk a gasztroenterológusnál.
Nekem 3050grammal született a fiam, és 8700gramm és 76cm volt egy évesen. Én vékonynak láttam. Nála is volt súlymegállás, 8-10hós koráig nem hízott semmit. Ebben az időben napi 7-8x kakilt be. Én végigjártam vele a dokikat. De mire már komolyabb vizsgálatokra kültek volna, elmult ez a soxori kakilás, kb napi 3-4maradt és elkezdett hízni is kicsiket. Utána másfél éves koráig gluténmentes diétát tartottunk, ez elég macera volt- de talán segített kicsit.
Most 2éves a kisfiam, 11.5kg és 87cm, ugyhogy úgy gondolom, hogy most sem túl nagy. :)
11es vagyok.
Egyévesen 6550 gramm volt a lányom és 71 cm.
Most 1.5 évesen 77cm.
16.vagyok
Hozzáteszem,nekem elég nagy a kicsi,1évesen volt 82centi,most úgy 88 lehet 16hónaposan. (Megyünk endokrinológushoz egyébként,mert valószínű,hogy hormongondjai vannak és lehet összefügg ezzel a növése is.Nagy a cicije...Bár lehet csak nagyapjára ütött,aki majdnem 2méter,bár én nő létemre se vagyok olyan kicsi a 171centimmel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!