Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ellenzi annyi anyuka a...

Miért ellenzi annyi anyuka a cumit? Van valakinek (saját! ) rossz tapasztalata?

Figyelt kérdés
Tudom, cumizavar, csúnya fogsor, stb., de olyanok tapasztalatára lennék kíváncsi, akik megbánták, hogy cumit adtak a gyereküknek.

2014. febr. 7. 14:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Igazából az én fiam (9 hónapos) is cumizik, de ő is csak elalváshoz (ahogy elalszik az ölemben kiveszem a szájából), illetve ha éjszaka felsír csak beteszem neki és egyből vissza is alszik.

Szóval ő sem "függő", viszont nekem tök jól jött, hogy születése után nem volt hajlandó szopizni, nem tudom, mintha hiányzott volna a szopóreflexe, vagy csak szimplán ilyen lusta volt, mindenesetre a cumizás hatására a cicit is elfogadta, kb. egy hetes korában kezdett normálisan szopni.

Amúgy nekem az unokanővérem szopta kiskorában olyan szinten az ujját, hogy a mai napig látszik, ahogy el van deformálódva a baj hüvelykujja. Ettől azért jobb a cumi... És az első válaszoló szerintem is hasznos dolgokat írt. :) Én nem pontoztam le senkit.

2014. febr. 7. 19:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Ja, és még azt akartam írni "az én fiam is cumizik" után, hogy emiatt sok anyuka furán (lenézően) néz rám, mert bezzeg az ő gyerekük nem cumizik, huhú, ők de jó anyák, nem szoktatják rá a babát. Ja, de az én fiam nem is üvölt, ha 20 percig sorban állunk a gyógyszertárban, és a szájába teszem a cumit...
2014. febr. 7. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Tudom nem te pontozod le a válaszokat kérdező. De olyan marha jó lenne néha aki lepontozza a másikat miért nem hasznos a válasz.
2014. febr. 7. 19:36
 14/15 anonim ***** válasza:
10es én a cumiról beszéltem nem az ujjszopásról
2014. febr. 7. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:

14.:

és tényleg. elnézést, kicsit fáradt vagyok mostanság :)

üdv, a 10.

2014. febr. 8. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!