Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves babátoknak AJÁNLOTTA a...

1 éves babátoknak AJÁNLOTTA a gyermekorvos a H1N1 VÉDŐOLTÁST?

Figyelt kérdés
13 hónapos a kisfiam, nálunk érezhetően a NEM felé billent a mérleg. Mégsem vagyok nyugodt, rettentően féltem őt!
2009. dec. 7. 11:59
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Őszintén én meg sem kérdeztem, mert eszem be nem jutna beadatni neki.
2009. dec. 7. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
mi 2 évesek vagyunk. nem igazán oltáspárti etéren. állítólag folyton mutálódik a vírus. az újabbfajta mutálódott vírus ellen pedig ez a vakcina nem véd.
2009. dec. 7. 12:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen! A miénk kifejezetten ajánlotta igy beoltattuk magunkat is és 13 hónapos kislányomat is!Ő már védett ugyanis 2 hét mire hat a szervezetben.Én mindenképp akartam hogy minnél előbb védett legyen mert állandóan jövünk-megyünk.A karácsonykor is egy csomó rokonnal találkozik stb.
2009. dec. 7. 12:16
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
NEM.3 év alatti gyereket be sem olt!Azt javasolta,h oltassuk körbe a babát(tehát minden családtag kapja meg).Mivel 18 hós,közösségbe nem jár,így meg tudjuk védeni a vírustól(mivel a család beadatta)
2009. dec. 7. 12:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

De most ezt én akkor nemértem?!

1.Az egyik orvos ajánlja 13 hónaposnak a másik nem?Nincs egységes vélemény erről?

2.Ugy tudom ha te be vagy oltva attól még lehetsz hordozó és a gyereket ugyanúgy megtudod fertőzni.Tehát akkor aki beoltatja magát az csak magát védi ezzel,bár hallottam hogy az oltás beadása után 2 hónappal is megbetegedett egy ember..

2009. dec. 7. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

Az enyém sem ajánlotta!

Egyébként az oltás is csak 50-60%-os védettséget ad, de a távoli hatásait pedig nem tudják.Ezért nem ajánlotta.

2009. dec. 7. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
igaz, az én gyermekem még csak tíz hónapos, így nem oltható, de elgondolkodom rajta hogy két hónap múlva beadassam e. Egyelőre aki a közelébe jön annak oltva kell lennie! Ezzel próbálom védeni őt. Én beadattam magamnak, így max nekem lesz kellemetlen mellékhatása ha esetleg tényleg igaz hogy ez az oltás olyan rossz. Nem szeretnék a vérző tüdejű gyermekem ágya mellett imádkozni.
2009. dec. 7. 13:24
 8/10 anonim ***** válasza:
13:24-es válaszolónak: attól, hogy csak oltott emberekkel veszed körül a babádat még meg tudják fertőzni, mert a vírust hordozhatják a vírust, csak ők vannak védve.
2009. dec. 7. 13:58
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk is inkább a nem felé billen a mérleg, de mi beadatjuk a 18 hónapos kislányunknak, holnap kapja. Bár én azért kérdeztem a gyerekorvost, hogy mennyi gyerkőcöt oltott és volt-e probléma, azt mondta, nem volt semmi gond egyikkel sem. Egyik válaszoló válaszára reagálnék, aki azt írta, hogy oltassuk körbe a családot. Sajnos nem mindenki oltatja be magát, nem lehet kényszeríteni. Viszont karácsonykor ugye találkozunk a családdal. Sógoroméknál van egy 5 hónapos baba, egy 7 éves lány, aki ugye iskolás és a két felnőtt, találkozunk, de náluk senki nincs beoltva. Én biztosan nem kockáztatok.
2009. dec. 7. 14:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez sajnos így van!!Hiába van oltva valaki,attól a vírust ugyanúgy hordozza.Így az illető nem kapja el a betegséget,de átadni át tudja adni,ha egy olyan emberrel kerül kapcslatba,aki fertőzött!
2009. dec. 7. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!