A babám nem issza meg a mecsek bébit de egyépként meg nincs széklete.1 hós és nincs tejem ezért tápot kap. Belerakhatom a tápba a mecsek bébit?
Figyelt kérdés
120at eszik csinálhatom úgy hogy 30 ml tea 90 tápszer?És ha igen akkor egy nap hányszor?2009. dec. 7. 11:14
1/3 anonim válasza:
Van olyan tápszer amitől nehezebben kakilnak a babák.Lehet azért sem kakil minden nap mert amit megeszik azt hasznosítja a szervezete.A Mecsek tea kamillát tartalmaz.Túl sokat és sűrűn nem kaphat kamillát mert a bélbolyhoknak nem tesz jót. Milyen tápszert eszik?Erölködik sokat,hogy kakilhasson vagy csak téged zavar,hogy nem kakil?Ha kevered a teát és a tápszert, nem biztops hogy megeszi mert elég fura íze lesz.4 hós baba anyukája.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!Milupa ha prevet eszik igen szegény egész nap nyomja és semmi nem jön.Megette úgy h beleraktam 30 ml teát és 90 tápot.Te mitajánlasz a tea helyett?
2009. dec. 7. 11:49
3/3 anonim válasza:
szia! az én fiam anno megette a teás tápszert, a teát nem itta magában. szerintem az arány függ attól, mennyire erősre csinálod.
nekem az vált be, hogy minden étkezésnél egy kicsi teát raktam a tápiba.
szeintem próbáld ki egy kicsit kevesebbel, mint amit írtál, és figyeld a reakcióját! ha úgy látod, tekergeti a pociját (sajna ez is előfordul), csökkentsd a mennyiséget, vagy ha túl laza lesz a kaki.
nálunk előfordult (az aránykísérletezés idején), hogy egyszer nagyon híg lett a kaki tőle, aztán ha túl keveset raktam bele, nem hatott...
türelemjáték, de remélem, segíteni fog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!