Hányszor ajánlott szoptatni egy 8 hós babát?
Annyiszor ahányszor ígényli :o)
Szerintem teljesen rendben van amit írtál. Az hogy a szervezeted tud-e alkalmazkodni ehez,kiderül pár nap múlva.Sajnos nekem nem ment,és csak reggel és este szopizott kizárólag ennyi idősen.
Plusz szopira nem telt :o) Ha így is elég neki este, akkor hagyd meg a 17es nasi szopit is. Ha úgy veszed észre hogy nem elég neki este, akkor adj valami más tejalapút uzsonnára főzelék helyett vagy után.
Szia! Nekem is 8 hónapos a babám. Ő viszont éjszaka is szopizik 1-2x.
Reggel: szopi 7h
De: gyümi 10h
Ebéd: főzi 13-14h
Uzsi: szopi 16-17h
Vacsi: tejpép 19h
Elalvás:szopi 21h
Persze, ha nyűgi és nincs étvágya, akkor is szopiztatom.
Ha a babád így igényli, akkor a tejtermelésed, a baba igényeihez igazodik. Én, azért a biztonság kedvéért iszom a Laktoherb teát, ameddig kell.
Köszönöm szépen !
Kedves 2. válaszoló!Ha még viszatérsz ide, légyszives írd meg, mikor és mennyit alszik a babád!Köszi!
Nálunk ez van és így viszonylag egyenletes az igény is:
8-kor szopi, 11-kor főzelék, 14-kor szopi, 17-kor gyümölcs, 20-kor szopi és alvás.
Ez sok elvárást kielégít: napi 5 étkezés, főzelék dél körül, egyenletes folyadékpótlás anyatejből.
A szilárd kaja után kap vizet, de nem túl sokat, csak hogy ne legyen szomjas.
Szia! Második válaszoló vagyok.
9h körűl alszik, de van hogy 11h körűl lessz csak álmos,
14h alvás
17.30h alvás álltalában 1-1,5h alszik.
+-fél óra eltérések vannak az alvási időkbe, és az étkezést is inkább az alvás utánra teszem, akkor már nem nyűgi. De naggyából ezt a rendszert használjuk, valahogy így alakúlt ki a babánál. Egyébként van, hogy szopiztatom az elalvások elött is, még ha evett is elötte nem olyan rég. Ha látom, hogy nem kéri persze nem erőltetem csak mégis nyugottabb vagyok, hogy tele a bendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!