Ragaszkodtok ahhoz az elvhez, hogy ha kisfiú akkor kék és kislány akkor csak rózsaszín minden?
Figyelt kérdés
Nekem kisfiam van, de én inkább színes holmikat adok rá. Rengeteg a kékis, de azokatinkább csak kapta.Én ha vásárolok akkor színes ruhákat. Egyedül a szoba fala világoskék, de azt is már átfesteném.
Nektek mi a véleményetek erről? Nekem annyira nem tetszik ha a kislányokon csak csupa rózsaszín minden a fiúkon pedig kék.
3 hónapos kisfiúanyukája.
2014. febr. 5. 13:03
21/23 anonim válasza:
lányomnak nagyon sok rózsaszín ruhája van, de rengeteg más színű is (barna, sötétkék, narancssárga, lila, piros stb.). Eleinte uniszex-et szerettem volna venni, hátha még jó lesz a tesónak is, de ezt az elvem feladtam, maradok a csajosabb vonalnál. Amilyen uniszex ruhaneműket én találtam, azok nekem mind jellegtelenek voltak, úgyhogy ha jön a kistesó, neki újabbakat vadászok
22/23 anonim válasza:
19. vagyok
hozzátartozik, h hófehr bőrű, aranyszőke, vakító kék szemű kisfiam van, a citromsárgában "eltűnik", valahogy összemosódik a színnel... a narancssárga meg szimplán nem áll jól neki. a fehéret én is szeretem, alsóruházatban szinte csak az van neki különféle mintával (ez nagyjából unisex mert általában állatmintásak pasztellszínekkel)
23/23 anonim válasza:
Nekem fiam van,nem szoktam csak egy színűbe öltöztetni,mert nekem nem tetszik,egyszerűen nem szép a csak kék vagy csak rózsaszín,ettől függetlenül mind a két színt szépnek tartom persze nem az összes árnyalatukat.Azért is van több kék ruhája mert kék a szeme és nagyon jól áll neki,de ettől függetlenül a rózsaszínen kívül mindenféle színű ruhája van.ha lesz lányom fogok neki rózsaszínt venni főleg azért,mert nekem nagyon tetszik a babarózsaszín,de ettől még nem fogom rózsaszín habospuffancsnak öltöztetni,csak lányosan és csinosa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!