Kislányomnak folyamatosan kint van a nyelve, normális ez?
3,5 hónapos ma vettem észre hogy folyamatosan kint van a nyelve, és mintha rágcsálná. Ha sír akkor is kint van. Ez normális? Vagy aghódjak.
A rágókát és a cumit is kiköpi. A fokára gondolok, hátha az.
Ha eddig nem csinálta, akkor az ínyét próbálja vakarni szerintem. Próbáld ki, hogy adsz neki rágókát, de úgy hogy figyeled közben vagy te fogod a kezedben. Ha a foga a gond, akkor elkezdi majd rágni a rágókát, ha nem, az elkövetkezendő 1 héten próbáld "állandóan" figyelni hogy mindig kint van e a nyelve, vagy csak esetleg játszik vele. Mert ha állandóan kint van lehet valami allergia, amitől megduzzadt kicsit a nyelve, vagy bármi, jobb, ha egy orvos nyugtat meg, hogy nincs semmi baj:)
Esetleg azt is kipróbálhatod, hogy ha eltereled a figyelmét, akkor is kint van e a nyelve, vagy reflexből visszahúzza :)
Köszi a válaszokat. Reméllem A foga és nem valami allergia.
Nemrég kezdtük a hozzátáplálást az alma-sütőtökötöt nem ette meg így tegnap meg ma adtam neki alma-sárgabarackot. Esetleg ez.
Mindenképp figyelni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!