Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes folyton eszik?

2 hetes folyton eszik?

Figyelt kérdés
Ha megeszik 60 ml-t és elalszik pl.1 óra múlva felébred és újra kér. Se kézben se ágyban nincs el ébren egy percet se, mert ahogy kinyitja a szemét kutatja a cicit és ordít. Hogyan lehetne kitolni az időt hogy kicsit rendszeresebb legyen, mert éjjel is ez van. Nem hasfájós amúgy.
2014. febr. 4. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
1:Próbálj neki nagyobb adagot adni. 2:adj a szájába cumit, hátha csak az hiányzik neki, nem a kaja.
2014. febr. 4. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ennyi idősen ezt csinálják. Majd idővel alakul.
2014. febr. 4. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
még pici,ez normális.De a cumi valóban segíthet,hiszen a pici babákat az orális inger(cumizás) nyugtatja meg
2014. febr. 4. 15:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Cumit kiköpi. Nagyobb adagot meg nem bír, bealszik és nem tudom erőltetni.
2014. febr. 4. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ne is adj neki nagyobb adagot. Inkább a cumit "erőltesd".
2014. febr. 4. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is folyton enne a babám, 2 hetes ő is, én etetem, ahogy kéri, a cumit nálunk is kiköpte sokáig, de bevetettünk egy másfajtát és az bevált neki, azzal nagyon jól elvan, és könnyen elalszik. (Mondjuk mi a pocifájás enyhítésére vetettük be.) A laposabb, fogszabályzós cumi nem jött be neki, de a ducibb MAM-os igen, esetleg érdemes másfajta cumival is próbálkozni.
2014. febr. 4. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Hallottál az igény szerinti szoptatásról? Ha sokáig akarsz szoptatni olvass utána, hívj fel egy szoptatási tanácsadót, ne mérd mennyit eszik és ne nézd az órát. Ennyi. Lesz még több ilyen, ha növekedési ugrás lesz, pár nap és beáll a kínálat, ha cumit adsz neki, vizet nem szopizik és fokozatosan kevesebb lesz a tejed, mint amit igényel.
2014. febr. 4. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!