Mikor "növi" ki a kicsi a kiságyat? Mikor vegyek kisheverőt neki?
Figyelt kérdés
2008. júl. 19. 11:26
1/4 anonim válasza:
A kiságyat lassan növik ki méretileg,másfél két éves koruk között már lehet őket szoktatni a heverőhöz.Nálunk ez úgy történt , hogy a szobába volt a heverő meg a kiágy is ,a heverőn szoktunk mesézni aztán egyszer a heverőn aludt délután , aztán többször , majd este is ott kezdett aludni... aztán jött a tesó és övé lett a rácsos ágy .
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2008. júl. 19. 17:53
3/4 anonim válasza:
Az én kisfiam 2 éves korára nőtte ki a kiságyat, és együtt mentünk el kisheverőt nézni, és az egyik bútorboltban bele is feküdt egy sötétkék macis ágyba és azt meg is vettük neki. Nagyon boldog volt hogy azt vittük haza. Azóta is nagyon szereti 5 éves már.
4/4 anonim válasza:
A lányom hét hónapos volt,amikor kisheverőre fektettem,(külön szobába!) azért mert éjjel többször felébredt,amikor fordult,mert beütötte kezét,lábát.A kisheverőt körbebarikádoztuk úgy,hogy ne tudjon leesni róla.Innét kezdve nyugodtan teltek az éjszakáink.A második gyerkőcnél ugyanígy tettem és nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!