Milyen tápszert adtok 3,5 hónapos babátoknak és mennyibe kerül?
szerintetek az orvosnak van jutaléka abból, ha a drágább tápszert iratja fel? mert nekem az istensért sem akar nem HA-s tápszert felírni, hiába mondom, hogy nincs rá okunk, az első babánál sem volt semmi gond. De ő 6 hónapos korig nem ajánlja. Most lesz majd nemsokára a 4. hónapos státusz, most már kérhetek olcsóbb tápszert? vagyis olyat, ami nem HA? A HA-s tápszert már nagyon lassan eszi, nem nagyon ízlik neki, igazából már 2 hónapos kora óta ezt kapja, amúgy én szeretem, mert nem okoz hasfájást, csak szzorulást sajnos, de most már váltanék inkább MIlupa Fermentáltra
amúgy BEBA sensitivet kap és ez receptre 2200 Ft.
3,5 hónapos a kislányom, mi Milupa Fermentált-ot használunk. Nagyon szeretjük. 800 g 942 ft. Nem fáj a hasa tőle. Eddig Humana HA Startot használtunk de attól fájt a hasa és 500 g ezervalmennyi, szóval drága.
Én kértem a dokit hogy írja fel a Fermentált-ot és bevàlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!