Meddig adtatok tápszert a babátoknak? Utána mit evett?
Figyelt kérdés
Kisfiam 11 hónapos, első baba, nem tudom meddig kéne tápszert ennie. Azzal tisztában vagyok hogy 1 éves korig ajánlott, de ha betölti akkor már másnap nem eszik vagy ez hogy működik? Ti mivel helyettesítettéket az étkezéseket?2013. júl. 31. 08:19
1/5 anonim válasza:
Én kislányom már 11 hónapos korától nem akarta elfogadni a tápszert, de valahogy kihúztuk még 1 éves koráig. Aztán tejitalokkal próbálkoztam neki, mert a védőnő is azt ajánlotta. Többfélét is kipróbáltam de nem itta meg egyiket sem. Így átáltunk a tejre, azt meg megissza!
2/5 anonim válasza:
Az én lányom 1 éves korától kezdve az 1,5%-os bolti dobozos tejet issza reggel kakaonak, régebben meg este sima tejet kapott. A tej már nincs este csak a reggeli kakao.
3/5 anonim válasza:
Az én lányom etetése kész pokol volt. A 6. fajta tápszert próbáltuk az sem ízlett,de muszáj volt bele tuszmákolni,mert kicsi volt a tejhez. 8 hónapos volt amikor azt mondtam nem kínzom tovább,úgy is eszik már mást is,vettünk tejpépeket,főleg gyümölcsöset,hígabbra hagytam,azt ette tápszer helyett,utána még teázott,és semmi baja nem volt utána.Csodásan gyarapodott.Majd 1 éves kora után jött a bolti dobozos(jó minőségű!!) tej! Én is kakaónak csináltam meg,3 éves koráig itta.
4/5 anonim válasza:
Kisfiam 18 hónapos de reggel és este még kap tápszert egy pici kakaóval ízesítve,mi elég későn 1 éves kora után kezdtük a tejtermékeket enni mert ekcémás sajnos,ezért még adom a tápszert de már nem sokáig, neki a tejitalok nem jöttek be, persze rendesen reggelizik és vacsorázik is ez már csak megszokás lehet nála.
5/5 anonim válasza:
Nálunk a kislányom még majdnem 3 évesen is szívesen meginná a tápszert. Neki nem tudtam olyan fajtát adni, amit ne szeretett volna. Igaz, ő nem túl jó evő, így hagytam is neki, hogy kisebb tesó maradékát is elfogyassza. A kicsinél viszont másfél éves korában jött el az, hogy túl laza volt a kaki és egyszer mikor elfogyott a tápszer, elfelejtettem hozni helyette, és tejet / kakaót kapott egész hétvégén reggel is meg este is. (Előtte is már kapott tejet tápszerrel felezve, vagy simán, uez kakaóval is). Szóval nála ez a váltás megoldotta a kaki gondot, úgyhogy ezért álltunk le. Ő egyébként rendesebben eszik, mint a nővére, úgyhogy nem aggódtam a vitaminok meg egyebek végett sem. Nekünk így alakult, mindegyik gyerekünknél máskor és más okból :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!