Mennyi idő múlva jöhettek vendégek (nagyszülők, egyéb rokonok, barátok), miután hazamentetek a kórházból?
Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 11:35
11/13 anonim válasza:
Amikor hazajöttünk már aznap eljöttek a nagyszülők! Ott voltak fél órát, és mentek!
Barátok kb. 2 hét múlva, de nem egyszerre természetesen, hanem max. kettesével.
Én nem voltam fáradt, fájni sem fájt, pedig császáros voltam. Nyilván senki sem várta el,hogy nagy vendégséget csináljak. Volt otthon ropi, meg üdítő és kész!
12/13 anonim válasza:
nagyszülők már aznap - hát elég fáradt voltam, de végül is ők nem "vendégségbe" jöttek, szóval jó volt így.
Mindenki más (barátok, rokonság) csak 6 hét után. Igaz, nem is nagyon szóltak, hogy jönnének, influenzás időszak volt.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. febr. 4. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!