Babám pár napja semmi normálisat nem akar enni. Mi ez és meddig tart?
Figyelt kérdés
Pár napja pl. semmi főzelékfélét nem fogad el, csak gyümölcsöket meg babapudingokat... semmi táplálóbbat, se "kiskatonákat" kifliből,kenyérből, pár falatkát csak. Már csak reggel szopizik. Biztos nem fogacska, mert egyébként jókedvű, nem rág semmit, nem nyűszít, mint máskor fogzáskor... Védőnő azt mondta, hagyjam rá, na de nem pár napig tart ez, már kb 2 hónapja küzdünk az evéssel...de eddig legalább egy deciket megevett, de már semmit... :( nagyon aggódom... 13 hós kisfiú anyukája2009. dec. 6. 17:40
1/4 anonim válasza:
ha jól értem, egyszer eszik naponta, és az a reggeli szoptatás?!
én születtésétől küzdök ezzel (14 hónapos), és rengeteg vizsgálaton voltunk már, de ha ez nálatok néhány hónapja van így, akkro sztem csináltass vérképet, vizeletvizsgálatot.
de semmiképpen ne hagyd rá.
2/4 anonim válasza:
Amíg jókedvü, fejlődik szépen, nincs gond. Vannak ilyen korszakok, majd elmúlnak.
Adj neki olyat, mait szívesen eszik, és mindig próbálkozz be a "rendes"kajával is közben.
3/4 anonim válasza:
Nézess vérképet megnyugtatásképp, ha nem tartod normálisnak az étkezését.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem, reggel szopizik, majd csak azt eszi meg, amit szeret: Babapuding, babakeksz, mandarin, ilyen semmilyen dolgokat.... Főzelék meg nuku.. jó, folyamatosan kínálgatom, de meddig normális, ahogy nem akar főzeléket enni???? Mert már 2 napja ez megy...
2009. dec. 6. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!