Tényleg megromlik 1-2 órán belül a Hipp-es tea? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Anyukák mondják nekem,hogy 1-2 óránként cserélik a teát z üvegben,mert "megsavanyodik"...én nem vettem észre.Másnak is van ilyen tapasztalata?Ahhoz elég drága,hogy kiöntögessem.2009. dec. 6. 15:32
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én ilyet csak nyáron tapasztaltam de akkor kb. 40 fok volt így nem volt csoda.
Most nem fordult ilyen elő.
2/4 anonim válasza:
csak visszakérdezek: mitől savanyodna meg? :)nálam van hogy 2-3 órát áll, míg a babámnak odaadom. Semmi baja nem lett még tőle. De olyan is volt, hogy megcsináltam, betettem hűtőbe és másnap adtam oda. Még a valódi teánál is gyengébb az összetétele.
3/4 anonim válasza:
Nekem anyukám mondta, hogy csináljam úgy, hogy óránként cserélem, mert ő úgy csinálta fiatalkorában,
4/4 anonim válasza:
Én van hogy délelött csinálom és este 6-kor is iszik még belőle.Én ezzel eddig nem is foglalkozdtam, mert nem volt még semmi baja tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!