Panelba kisbaba?

Figyelt kérdés
Panelban lakunk a férjemmel. Októberben fogok szülni de nagyon félek hogy a babaát zavarni fogja majd a sok zaj. A szomszéd folyamatosan csörög bútorokat tologat feszt ez megy egész nap. Beszélni nem lehet vele mert "hülye". Minket is zavar nemhogy egy csecsemőt?! Tapasztalat? Van aki ugyanigy van mint én?
2014. febr. 2. 09:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

Laktunk panelben kicsi babával,semmi gond nem volt,jobb alvó,mint a tanyára született kistestvére.

Jelenleg (és remélem sokáig még) tanyán lakunk,főút mellett,tanyasor,elég mozgalmas hely,de este már csend van nagyjából.Állatot senki nem tart,így az ezzel járó zajt és bűzt is elkerüljük;pont ezért költöztünk ide.Itt is inkább a mentőautó vagy a busz,amire felébred,bár az nincs olyan sűrűn,mint a panelban volt.(város közelében lakunk,buszmegálló is itt van a szomszédnál)A nagyobbik meg olyan jókat alszik :-) Ő megszokta az alap zajokat a panelban még,a kicsi viszont a csendesebb légkörhöz szokott,így ő gyakrabban ébred.Én rossz alvó vagyok,panelban nem tudtam rendesen kipihenni magam;viszont engem teljes csendben altattak anno szüleim elmondásuk alapján.

2014. febr. 2. 10:29
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
Igen, egy felnőtt fel tudja mérni ésszel, de egyik szomszéd se kérte gondolom hogy mellé szüljél. Ezzrel csak azt akartam mondani hogy ők nem fognak szólni a baba miatt de te se szólj ha valami miatt nem tud aludni a picid.
2014. febr. 2. 10:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyszer szóltunk akkor láttuk rajta,hogy nem alkalmazkodó képes ugyhogy inkább nem foglalkozunk vele.Alattunk is volt pici baba napokon keresztül sírt mikor hazajöttek a kórházból utáltuk is a helyzetet nagyon de eszembe se jutott,hogy szóljak nekik.Utálom a panelt de mindíg jobb mint szülők nyakán élni.Saját életünk van.
2014. febr. 2. 10:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Amíg a lányom kisebb volt, nem zavarta semmi egészen 7-8 hónapos koráig. Mostanában minden zajra felébred. 11 hónapos, nagyon szemfüles, minden érdekli, inkább nem alszik vissza, mert érdekli mi történik a szomszédban. Remélem ez később fog változni. Pedig újszülöttként sem aludt teljesen csöndben.
2014. febr. 2. 10:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi is panelben laktunk kislányom 6 hónapos koráig. 4-5 hónapos korában kezdődött a panelprogramos felújítás, elég borzasztó volt, de szerintem engem jobban megviselt a folyamatos zaj, mint őt. Volt olyan, hogy felébredt a fúrásra, de nem rendszeresen.
2014. febr. 2. 11:18
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Én pl ikerházban élek és folyton bömböltetem a zenét ha ekezd ordítani a baba. Ha már úgyis ordít nem én verem fel és legalább nem hallom a rikácsoló hangját. Anyuka sem szólt még.
2021. aug. 21. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!