Panelba kisbaba?
Titeket zavar a zaj, egy csecsemöt nem, kivéve, ha kezdettöl halálos csöndben tartjátok (ami szerencsére ebben az esetben nem lehetséges)
A babának sokkal rosszabb, ha a szülök elkövetik azt a hibát, hogy minden zajt meg akarnak szüntetni körülötte, mert ezzel megszüntetik az alkalmazkodó képességét.
Rengeteg gyerek nött úgy fel, hogy születésétöl kezdve hangos környezetben élt, és ezek lettek az egészségesebb, terhelhetöbb felnöttek.
Szia kedves kérdező. Én novemberben szültem és panelban lakunk. Eleinte én is féltem,hogy mi lesz,hogyan lesz. De elég jól tűri. Jól alszik.Igaz felriad egy párszor,de vissza is alszik.Gondolom az nem a zaj miatt. Most is bekapcsolt rádió mellett alszik :)
Pár hetes volt mikor a falba kellett fúrnunk,mert férjemnek 2 hónapig kellettmondani,hogy végre rakjuk már fel a képet a falra. Ahogy fúrt én úgy tartottam a bekapcsolt prszívót alát,hogy ne szálljon nagyon a por. Babánk végig aludta az egészet. Szilveszterkor a petárdázást kicsit nyűgösen viselte,de éjfél előtt 5 perccel elaludt :) 3 hete fúrtak alattunk, végig aludta, és nem beszélve a felettünk lakók kislányáról aki reggel sírva megy el és este sírva jön haza, és mkor itthon van folyamatosan visít. Néha zavarja,de nagyon sokszor elalszik.
Babám 3x szenvedett hasfájásban,hajnali 4ig üvöltött,sírt. Szerintem ez nem volt kellemes egyik szomszédnak sem.Kérdeztük is,hogy tudtak e aludni, azt mondták,hogy tudják mi az és még sajnálták is babánkat.
Szóval mindenhol van zaj,mindenhonnan jönnek zavaró tényezők. Babád ha hozzá lesz szokatva a zajhoz, akkor nem lesz gond az alvással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!