Tápszeres babák Anyukái, hasfájásra mi vált be a babátoknál?
Teljesen kétségbe vagyok esve, nagyon kínlódik a kisfiam.
Már kipróbáltunk 4 féle tápszert (Milupa HA Start, Dm babylove, Beba Pro 1, Milunil laktózmentes), kapott Infacolt, Espumisan cseppeket, papaverines görcsoldót, Laevolac szirupot (ezt csak egyszer). Masszíroztam, tornáztattam, meggymagpárna is megvolt.
Tegnap éjjel ment el a férjem a gyógyszertárba, mert már annyira üvöltött, ott adtak kamillateát és a Laevolacot.
Inkább este és éjjel fáj a pocakja, napközben jókat alszik, nem sír. 7 hetes.
Szia!
maximálisan átérzem a problémád. mi is ezt csináltuk a fiunkkal szinte szóról szóra. BEBA koraszülött tápit kapott, majd nagyon fájt a pocak, akkor BEBA HA sensitive jött - eközben ment az antibiotikum kúra is...- ettől is üvöltött :( utána jött a pregomin tápszer...utálta... majd visszaálltunk a BEBA HA sensitivre (ebben ugyanaz a baci van pluszban mint a biogaiaban) . ekkor már 7-8 hetes volt a picúr. tényleg mi is mindent kipróbáltunk, infacol, espumisan, papaverines görcsoldó, stb.
ami végül javított talán a helyzeten az a protexin restore nevű probiotikum volt. ott talán enyhült. de leginkább az idő múlása hozta meg az enyhülést. Addig meg protexin restore, infacol, szélcső.
meglátod nemsokára jobb lesz. mikor fáj a pocak akkor tekereg és a lábait húzogatja vagy ívben hátra feszíti magát???
3 hós kisfiú anyukája :)
6os vagyok. Lactase comfort cseppet is kapott mellé. az 1 hós kortól adható, receptre nem annyira vészes.
és egy tápszerre két hetet szántunk, azt mondták annyi idő alatt áll be az új tápszerre.
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Én több dolgot is tettem:
- tápszercsere: Novalac AC, ami direkt hasfájásra van
- cseppek: SAB Simplex
- pólya.
Ezeket kombinálva megszűnt ez az üvöltős időszak. Bebugyolálva jól aludt, és szerintem a tápszer is jó volt.
csak a tápszerváltás. előtte ilyen csepp, olyan tea stb..
aztán írattam neki Milupa Fermentáltat (az volt a 3. tápszer, előtte Beba és Novalac), azóta mintha elvágták volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!