Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eleinte lassan gyarapodó...

Eleinte lassan gyarapodó kisbabák anyukái, a súlygyarapodás a babátoknál mikor indult be?

Figyelt kérdés
Ma 2 hetes a kislányom, 3590 grammal született. A kórházból 3290 grammal jöttünk haza, a védőnő 6 naposan látogatott meg minket először, akkor ugyanannyi volt a súlya. Egy hét múlva (tegnap) is csak 120 gramm gyarapodást tudtunk felmutatni. Szoptatom, tej van elég, csak kicsit lusta, nem szopik, csak 10-15 perceket...Nálatok mikor indult be a súlygyarapodás?
2014. jan. 21. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálunk 3 hónapos koráig akkor volt 4100g (3200vel született) utána elkezdtem tömni tápszerrel (szoptattam egyébként, de ő sem akart eleget enni), aztán pár hét alatt rákapott az evésre.
2014. jan. 21. 14:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Az én kislányom is csak ennyit hízott egy hét alatt, Ő 3480 grammal született és 3270 grammal jöttünk haza.

Majd két hét múlva már 30 dkg-val volt több. Az egy hónapos mérésen már 4200 gramm volt.

Nehezen indult a szopizás, de áttértünk a két cicis szopira és onnan elkezdett hízni és három hónapig havonta 1,2 kg-t hízott.

Nyugi, menni fog! Idő kell hozzá! Ma már 10 hós múlt és 9 és fél kg.

2014. jan. 21. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!