Ti miket játszottok 6 hónapos babátokkal?
A játék az, egész nap megyek utánna, mert már ül, mászik, amit ér lehúz, kirámol. Sokszor fel is áll, s ha nem vagyok ott, elesik.
Nem tudok vele leülni játsuani, mert azonnal elmegy.
Hiába akarod aktivizálni, mert csak úgy mozognak, ahogy tudnak és akarnak.
Nem minden baba mozog előírásszerűen.
Nem kell vele játszani. Elég, ha leteszed a szőnyegre és eléje teszel egy játékot.Ha érdekli, megpróbál érte nyúlni.,
Első vagyok, miért kell lepontozni? Igen, tényleg feláll, van ilyen is. A lányom is korán felállt.
2 hèt alatt a kúszásból mászás lett, felült, s fel állt. Nagyon gyorsan beindúlt nála a mozgás, miután karácsonyra kapott egy Jumperoot.
Az en lanyom forog hasrol-hatra es vissza, forog a sajat tengelye korul, meg par napja kezdett el kutyazni, de ennyi. Kuszni csak akkor kuszik ha van mogotte valami tamasztek amitol elrughatja magat, tehat ez meg nem az igazi. Se maszni, se ulni, se allni nem tud meg, de szerintem ennyi idosen nem is kell, hogy tudjon.
Szerencsere nem kell nonstop mellette lennem, jol eljatszik a csorgoivel, nyomkodja a szinesen vilagito telefonjat, ragcsalja a plussallatait. Ha egyutt jatszunk, akkor meset/verset olvasok neki, nagyon erdeklodve figyeli ha mas hangsullyal beszelek neki, mint altalaban. Kukucsolni is nagyon szeret, valamint mostanaban imadja ha a nyelvemet nyujtogatom neki,mindig meg akarja fogni, es ezredjere is kikerekedett szemekkel pislog, amikor hirtelen visszahuzom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!