Legzesfigyelos kérdés! Ejszaka kétszer is csippantott, azonnal átnyúltam a kisbabámhoz (mellettem fekszik kisagyaba) es rögtön fel is ébredt, nem volt semmi baja, vette a levegot. Mitol lehetett?
Lányomnál is volt ilyen, hogy "elfelejtett" levegőt venni.
Egyből megráztam és már minden rendben is volt.
Illetve az első hónapban, amikor még nem volt légzésfigyelőnk, a kutyánk kezdett furcsán viselkedni és felakarta hívni a figyelmem valamire. Akkor még nem tudtam mi a baja?!
Követtem és a gyerekszobához vitt.Bementem és akkor megérzésből egyből rázni kezdtem a lányomat. Szintén nem vett levegőt, annyira mélyen aludt.
Utána vettünk légzésfigyelőt.
Szia,
ne aggódj, Nekünk is meg-megszólalt (most múlt 4 hós), utoljára 3 hete. De ahogy felkapcsolom a villanyt már Ő is megriad és veszi tovább a levegőt. A mi házi orvosunk annyit mondott, hogy amennyiben heti rendszerességgel megszólal mindenképpen vigyem hozzá a rendelőbe, hogy megvizsgálja és elküldhessen a megfelelő szakorvoshoz.
Azt sem szabad elfelejteni hogy négy hónapos kor körül kezd el a gégefedő elválni a szájpadlástól és lesüllyed a végleges helyére, valamint kialakul a képesség, hogy akaratlagosan tudja irányítani a légzést (szájon-orron, lassabban-gyorsabban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!