Mennyi idős a babád?
Az én babám 8 hónaposan próbálta ki először ezt a hintát és akkor megfogadtam hogy jó nekünk a 2ezer forintos sima szobahinta! Nekünk nem jött be! Egyrészt alig mozog valamit előre-hátra, az én fiam meg szereti ha "repül" a hinta! :) Másrészt közel van az állvány és folyton kinyúlt, megfogta, szerelni akarta hintázás közben és attól féltem hogy egy rossz mozdulatnál eltöri a kezét!
Én nem ajánlom... Ettől független többen írták már itt hogy az ő babájuk meg szereti!
annyi vele a gáz, h tényleg kell figyelni, h ne nyúljon ki menet közben. én ezt úgy oldottam meg, h mondókáztunk hintázás közben és arra figyelt.
már 1,5 éves, és tudja, h nem szabad a vasat mgfogni, mert akkor jön a gipsz...
Hú, ez nagyon durva. 1.5 éves, eddig kint hintáztunk, de most karácsonyra venni akarunk neki szobahintát. Igazából azért néztem ezt a fajtát, mert 25 kg a teherbírása.
Akkor milyen márkájút érdemes venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!