Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még valakinek "problémamen...

Van még valakinek "problémamentes" babája?

Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy van-e rajtam kívül olyan kismama aki tök boldog és semmi gondja a babájával? Már nem is merem ezt senkinek sem mondani, mert úgysem hiszik el. Mindenhonnan az jön le, hogy aki ezt mondja az hazudik. Minden kismama panaszkodik valamire akivel találkozom. Az én kisfiam 13 hónapos és soha nem volt még fogzási bajunk, szépen alszik éjjel-nappal, gyakorlatilag mindent megeszik, boldog baba. Tényleg csak minimális nyűgösködései vannak. Valóban ennyire szerencsés vagyok, vagy van még más is így, csak szintén már inkább nem mondja, mert úgy sem hiszik el.
2014. jan. 30. 23:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Enyémek is ilyenek voltak, mind a három.

MIkor a harmadik megszületett, és másfél hónapos koráig csak evett aludt- egy hónapos korától átaludta az éjszakát is. Én három gyerek mellett nem tudom mi az éjszakázás. Hasfájás sem volt, fogzási nyűgök sem.

Kb másfél éves korig - a babakorig minden oké volt- utána tudatosodnak jobban és kezdődtek a kisebb rosszalkodások-hisztik- de ez is hozzátartozik a normális fejlődésükhöz és bőven kezelehető volt mind a három.

Barátnőmnek született két kisbabája, a létező minden általad felsorolt "problémával", nem aludtak, nem ettek, sose voltak el 5percre egyedül... stb stb. Nagyon kimerítő volt neki a két gyerek. Azt mondta ezért nem szül harmadikat.

Elhiszem azt is, hogy sem ő, sem más anyuka, akinek hasonló babája van, nehezen hiszi el, hogy azért vannak "problémamentes" babák is.

2014. jan. 31. 08:05
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! :) Én sok mindenkitől hallottam már, hogy na majd a fogzás, na majd a hozzátáplálás, na majd ez, na majd az, stb. Ezért mindig "rettegve" vártam, hogy mikor romlanak el a dolgok. Eddig nem történt meg. Na persze, nem mondom, hogy nincsenek kis akaratoskodások, apró hisztik, de könnyen kezelhető.
2014. jan. 31. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!