A babák hogy tanulnak meg télen kúszni?
Figyelt kérdés
Nálunk most ez az aktuális. Mikor a kezem a talpa mögé teszem, kitámasztom, rögtön tolja magát előre ügyesen. De egyedül meg nem megy. Vagy rugi, vagy talpas kisnadrág van a lánykámon, abban pedig nem tud magának kitámasztani, mert csúszik a lába. Mezítláb sokkal jobban meg tudná magát támasztani, dehát most így a tél közepén ez nem kivitelezhető, hogy egész nap mezítláb legyen. Hogyan fog neki így sikerülni?2014. jan. 30. 12:00
11/14 anonim válasza:
A kisfiam is télen tanult meg kúszni, minden segítség nélkül. Bár én rugit akkor már csak éjszaka adtam rá, nappal melegítő nadrág, pulcsi, zokni. És a kúszásnál nem csak a lábaknak van szerepe, hanem a kezével is dolgozik rendesen :-). Szerintem sem áll még készen, ha viszont úgy gondolod igen, inkább motiváld a kedvenc játékaival, ne a mozgását segítsd. Nálunk bevált
12/14 anonim válasza:
Az én lányom is megtanulta, szőnyegen, zokniban, télen. :)
13/14 anonim válasza:
Majd ha elég érett és erős lesz hozzá , még egy hálózsákban is fog tudni kúszni. Addig meg hagyd hadd fejlődjön a saját ütemében. Nem verseny ez.
14/14 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nem kell kitámasztani, erőltetni, tornáztatni, egészséges baba esetén az a legjobb, ha nem avatkozunk bele és hagyjuk a saját ütemében fejlődni. Elkezd majd kúszni, ha eljött az ideje és ebben a rugi egyáltalán nem fogja akadályozni.
Az enyém kb másfél éves koráig hordott rugit (persze amikor már járt, akkor lábfej nélkülit), és nem volt belőle semmi gond. Sőt, szerintem a sima nadrág kúszáskor pont hogy nagyon nem praktikus, legalábbis az én babámról mindig lecsúszkált a derekáról, amikor mocorgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!