A babák hogy tanulnak meg télen kúszni?
kúszásnál nemcsak a lábbal fog mozogni, hanem a karjával is, kommandózik majd, így mondják :)
az én fiamnak ez kimaradt, mert nem ellentétes kar-láb munkával kúszott, vagyis nem kommandózott, de viszont mászott jó sokat, sokáig. Azt mondják, hogy ha mászik az ugyanúgy jó, mert a lényeg megvan, az ellentétes kéz-láb mozgás. Szóval csak azért írom, hogy ha mégsem fog kúszni, akkor sem biztos nem fog mászni, az meg már jó.
De ti még nagyon a kúszás elején vagytok, szóval menni fog az neki. Nem baj, ha segítesz neki, mert rávezeted Van ilyen torna is, illetve ha valahol valami lemaradás van, akkor így szoktak segíteni a babáknak, hogy érezzenek rá a mászásra.
Ha nagyon úgy érzed, hogy a ruha az akadály adj rá csúszásgátlós zoknit. De amúgy annyira nem kéne csúsznia, mert gondolom nem kövön, parkettán próbálkozik. Szőnyeg, kiságyban a lepedőnek kell lennie valami tapadásnak.
De valószínű még kicsit erőtlen hozzá, meg lásd menni fog az :)
Barátnőm ilyet adott a lányára:
A zokni fején is van csúszásgátló, meg nadrágot. És egyből jobban ment neki. Én nem adtam ilyet, és később kezdte mint az ő lánya, de ez teljesen mindegy, mert már mind a kettő rohangál a hóban:-)
nem áll még készen a kúszásra. a babák nem kitámasztanak, nem ezzel a technikával kúsznak... :)
enyém is télen kezdett kúszni, eleinte a szőnyegre tettem, de lekúszott róla, aztán a parkettán csúszott, ott sokkal gyorsabban haladt. rá 2 hétre már mászott, az meg főleg ment rugiban, hisz négykézláb közlekedett, semmi kitámasztás nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!