Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit eszik (evett) és...

Mennyit eszik (evett) és alszik (aludt) 3-4 hónapos babátok? Éjjel nappal? Tápszeres vagy szopis? Zöld kéz megy mindenkinek.

Figyelt kérdés

2014. jan. 29. 15:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Most sem alszik sokat.4 órát fent volt és nem olyan rég ébredt 20 perces alvásból. Ő ilyen. Nem tudok már mit csinálni. Nem harcolok vele. Mostanában délután alszik 1 órát,de csak ha mellette vagyok. Már át akart térni a napi 2x alvásra. Kimegyünk sétálni,de nem alszik egy percet sem hanem nézeget. Ő mindent meg akar fogni,nézni,ha nem lát kiabál. Most már ide oda forog. Nem könnyű vele,de imádnivaló. Igaz estére hulla vagyok mert szinte álandoan le kell kötni a figyelmét. Nincs ideje aludni :)
2014. febr. 1. 12:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Csak anyatejes volt 3-4 hónaposan, nappal akkor még 3x aludt 1 óra körülieket. Újszülött korától nem ébred éjszaka, végig aludta már akkor is, este 8-tól reggel 7-ig kb.
2014. febr. 1. 18:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én lányom most lesz 4 hónapos, napi 4-5x 200 ml tehéntejet kap, + egy husis főzeléket, éjszaka pedig 1x 180 ml tápszert. Nappal 2-3* 1 órát alszik, este pedig 7-fél8-tól reggel fél 6ig.
2014. ápr. 21. 08:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Én babám jövő héten lesz 4 hónapos, napi 5-6 szor eszik, 4-5 óránként, beleértve az éjszakát is, de nem bánom, mert éjféli etetéskor még fent vagyok a 4-5 közöttinél meeg Apa kel, úgyhogy arra amúgy is felkelnék:) Este 7-8 között szokott elaludni (éjjel kétszer kel), reggel 7 körül ébred, de még elvan a kiságyban kb félórát, aztán 9-10 között, dél-1 között alszik kb fél-1 órát, délután már nem mindig pihizik, max néha 5 felé max fél órát.
2014. aug. 7. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!